Onze werkwijze

Wij nemen de gehele marketing voor jou uit handen. En ondersteunen je bij de werkzaamheden waar jij hulp bij wilt gebruiken.  Zo heb je nooit meer te maken met een ongelijke marketing planning en alle zorgen daarover. Je hoeft dus niet meer om te kijken naar of het reclamebord bij je zaak wel overeenkomt met jouw website. Want wij zorgen ervoor dat jouw acties online, maar ook zeker offline op dezelfde manier worden uitgedragen.

Wij maken van jou, als persoon, bedrijf of merk, een krachtig persoon, bedrijf of merk. En zorgen ervoor dat overal hetzelfde sprankelende verhaal wordt uitgedragen. Je creëert zo duidelijkheid, maar bereikt bovenal ook de grote en sterkte klantenkring die je wilt bereiken.

Alles wordt uitgevoerd door een specialistisch bedrijf, maar jij bepaalt wat er gebeurt!

 

Wat zijn dan onze diensten?

Wij leveren van een enkele opdracht tot het totale pakket op gebied van marketing.

Denk hierbij aan; Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, filmen en monteren van vlogs, blogs, bedrijfsvideo’s, fotoreportages, unieke teksten, SEO-teksten, advertentie ondersteuning, schrijven en versturen van nieuwsbrieven, uitdenken van een website, het maken van een website, het schrijven en uitvoeren van een marketingplan, social media planning, social media ondersteuning, het maken van een offline campagne, het aanboren van nieuwe social media kanaal, het maken van illustraties, de productie van een mascotte en nog veel meer.

Om een blijvend effect te bereiken regelen wij het liefst zoveel mogelijk op gebied van marketing, zodat jij kunt doorgaan met wat jij het leukste vindt.. Het runnen van jouw bedrijf! En dat terwijl je bekender wordt dan menig concurrent. Marketing moet niet het gedoe voor jouw bedrijf opleveren, maar de kracht zijn van jouw bedrijf vergeleken met dat van je concurrent. Door alles via een partij te laten lopen heb je geen bedrijf dat voor jouw werkt, maar met jou werkt.

Daar gaan en staan wij voor!